måndag, oktober 23, 2006

Mamma på besök

I fredags kom mamma ner och hälsade på. Hon bestämde sig på torsdag kväll. Snabba ryck.

På kvällen började vi sätta upp gardiner. Det blev stor skillnad. På lördagen fortsatte vi med gardiner och annat plock. Var in till Osterian och tittade på ostar och julmarknad. Jag fick två glasänglar till julgranen. Vi spenderade ungefär en och en halv timme därinne, mamma trodde att det bara var en liten ostbutik...

På kvällen plockade vi iordning i stora hallen och biblioteket.

Söndag förmiddag började vi plocka i skafferiet och sedan skjutsade jag mamma till bussen.

Jag fortsatte med skafferiet, gjorde några liter äppelmos och plockade upp min dator så jag kunde spela musik.

Jag var till och med ut med komposten i mörkret. En seger.

Inga kommentarer: