tisdag, maj 23, 2006

Köpcentrumjakt

Har tagit semester denna vecka. Behöver få tillbaka lite energi. Får se om det lyckas. Det tråkiga är att det bara regnar.

Igår körde jag runt lite. Först var jag till Falköping och tittade lite på en ny digitalkamera. Lyckades lägga band på mig och inte göra ett impulsköp. Sedan åkte jag till Skövde och Skara för att försöka hitta ett bra köpcentra. Lyckades inte. Verkar inte som att det finns något. A6 i Jönköping är bra, men dit är det en timmes körväg. Hade joppats att det skulle finnas något närmare. Nåja.

Promenerade runt de båda elljsuspåren på Mösseberg. Sammanlagt 5 km. Kändes bra. Lyckades pricka in en timme av sol mellan skurarna också.

1 kommentar:

smul sa...

det finns ett litet köpcentra i skövde, commercen eller något sådant har jag för mig att det heter. men allvarligt, ta tåget till göteborg och handla i stället det tar inte mycket längre än med bilen till A6.

annars kan du ta bilen och köra runt skårs ängar och titta på kalkbruken - nerlagda - men det är fint där åt det hållet. eller cykla i grolanda eller trävattna. eller varför inte gå flobyrundan den är vacker :)