måndag, maj 15, 2006

Helgrush och auktionsfynd

Bland det jobbigaste med att veckopendla är att allt ska skötas på helgen. Det blir väldigt svårt att hinna med. I fredags gjorde en kommunikationsmiss att jag och Janno blev lite irriterade på varandra och han väldigt stressad eftersom Siv skulle ha maten klar. I slutändan tyckte jag att jag lika gärna kunde ha stannat hemma, de skulle fixa Kjells bil och titta lite på min.

I lördags var vi upp tidigt för att åka på loppis. Inga jättefynd men trevligt ändå. Vi fortsatte till rivningskåkarna för att ta ner tegel. Jag hade fått ont i axlarna och övre delen av ryggen så jag var inte till stor hjälp. Sedan ner till torpet för att lasta av. De skulle tillbaka till kåkarna för att ta trappstenarna men jag åkte hem för att vila axlarna.

Söndag var vi in på auktion och fick tag i en kontorsstol och ett pottskåp med två dörrar, dubbelt alltså. Jättenöjd, och billigt fick vi det.

Jag och Janno var över till Jansson och köpte två pardörrar och sedan ägnade vi kvällen åt att städa lägenehten. Det blev bra men vi hann inte med allt som vi hade tänkt.

Jag är lite orolig för Janno för han har jobbat två veckor i Boliden, i veckan som gick för Skanska och idag åkte han till Boliden på tre veckor. Han har inte haft någon viloperiod. I mitt tyckte är han för dålig på att sätta sig själv först.

Nu är jag tillbaka i Lund och längtar bara tillbaka. Trivs verkligen i Falköping.

Inga kommentarer: