onsdag, juli 27, 2005

Sjuk dator

Igår rullade min dator över på rygg. Jag fick en blå skärm med en massa text där kontentan var att det fysiska minnet skulle raderas. IIKKK!!!! Jag startade om datorn och fick meddelandet att den inte hittade någon data.

Så nu får lilla datorn ut och resa till datadoktorn, dvs Janno. Han tror att jag fått in något virus men att han kan återskapa datan. Han lyckades när hans dator fick spel så jag håller alla tummar jag kan.

Lyckligtvis formatterade vi om min dator för några månader sedan och all data lades över på servern för att minimera risken att något försvann. Phu. Nu är det egentligen bara bilderna från IK3 som är i riskzonen. Bilderna fram till och med sista onsdagen laddade jag ur så de finns på skivan vi fick. Men bilderna därefter.... Jag vet att vi hade problem med någon bild som Jannos kulle försöka återskapa och har jag tur så tog jag inte bort något från minneskorten. Men risken finns att de bilderna endast existerar, existerade, på hårddisken...som nu är raderad.

Typiskt.

Inga kommentarer: