fredag, september 17, 2010

Tidiga mornar

Ibland undrar jag om jag är riktigt klok.

Som den här veckan. Oförskämt tidiga mornar. I måndags tog jag tåget till Stockholm 0604, vilket innebär att klockan ringer 0430. Tisdagen gick jag iofs inte upp förrän 8 men då hade jag och Ina suttit och pratat till 1 (och druckit fantastiskt goda viner).
Onsdag var jag ner på frukostmöte med MiG och då ringde klockan 0430 igen.
Igår skulle jag ha gått upp vid samma tid egentligen men missbedömde helt när jag ställda klockan så jag sov till 0530.
Det hade väl funkat om jag hade kunnat gå och lägga mig tidigt men då strular tekniken i ett projekt så jag har dessutom jobbat på kvällarna och därför inte somnat förrän vid tio, elva.

Och idag står jag återigen och väntar på 0604 tåget till Stockholm.
Tur det går att sova på tågen.

Inga kommentarer: