tisdag, december 11, 2007

En trevande start på julen

Jag har svårt att komm igång med att jobba den här veckan. Känner mig väldigt sliten efter alla resor. Nu ska det i alla fall inte bli mer resande innan jul.

Igår tog jag mig lite bondpermis och åkte in till stan för att kolla in julmarknaden på Osterian. Den var bättre förra året tycker jag. Köpte några ostar till jul och en liten mus i keramik som jag satte i lilla fönstret i köket. Får se om Janno upptäcker den när han kommer hem.

Jag var också in på järnhandeln och köpte en adventsstake till så nu har bägge fönstren på bottenvåningen som vätter mot vägen stakar.

I helgen gjorde vi julgodis; knäck, mozartkulor, ischoklad och kellogs choklad. Smaskigt.

Vi pluggade också in dockan jag fått tag i till min arbetsdator så nu kan jag jobba med riktigt tangentbord och stor skärm. Vilken skillnad.

Inga kommentarer: