lördag, september 22, 2007

Den grå vardagen

Idag har jag en sådan där dag där jag funderar över livet och vad jag håller på med egentligen.

Satt uppe till 2 i natt och jobbade för att komma ifatt efter tre veckor av resande som gjort att alltför mycket halkat efter. Men det är ju helt idiotiskt.

Åkte in till ICA i Floby idag och tittade återigen längtansfullt på den gamla affären. Jag är så sugen på att köpa den och starta butik.

Det är väl ett uttryck för att jag egentligen saknar lugnet.

Idag är det grått ute. Regnade massor igår men uppehåll idag.

Snart kommer Janno hem :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det ar mojligt att det bakom drommen om ICA-butiken doljer sig en onskan om lugn och ro. Men a andra sidan tror jag att manga ICA-handlare idag har det jobbigt, speciellt pa landet. Kan for ovrigt rekommendera en lant-ICA i Vastra Karup, som jag inbillar mig motsvarar din lokala butik. De har oppettider fran forr, dvs stanger kl 18.00 vardagar, 14.00 pa lordagar och sondagar ar stangt. Mkt sympatiskt. Personligen drommer jag om en liten verksamhet dar jag kan fa aka runt i en liten van, och serva min narmiljo. Sannolikt inom catering...