tisdag, april 18, 2006

Svinahoar och spökhus

Härligt med fyra dagars påskledigt. Till släktens (läs mormor) stora förtjusning kom jag och Janno upp på påskafton. Det blev en god middag och så firade vi mammas födelsedag. Janno fick också möjlighet att fixa till sin Honda inför besiktningen. Pappa menade på att det inte behövde göras något med min BMW. Det blev inget åkande för min del - BMWn står fortfarande insnöad. Ser fram emot att glida runt på de västgötska grusvägarna.

Annandagen följde jag med Janno och hans familj för att gräva ut 12 grishoar från en gammal ladugård. De satt fast i cement så det blev en del hackande. Men de blir fina med blommor i sedan.

Efter lunch åkte vi till några ödehus och tog vara på de inventarier som var av intresse. Ägaren hade i sitt testamente begärt att husen skulle brännas och arvtagaren hade inget intresse av grejorna. Jag hittade en kul snurrpall, en snoffsig soffa och lite småsaker. Under veckan ska de tillbaka och ta hand om de handblåsta fönstren och en glasveranda. Det enda spöke vi hittade var dock en stackars förskrämd mus.

Vi behöver hus...

Inga kommentarer: