onsdag, maj 18, 2005

Hjärngympa med korsord

På senaste tiden tycker jag mig märka att mina hjärnceller inte riktigt jobbar så vasst som de skulle kunna göra. Så jag har bestämt mig för att börja lösa korsord.

Jag har ju ingen dagstidning där jag kan få ett korsord på köpet utan jag tänkte att någon av våra svenska damtidningar väl måste ha en korsordsbilaga emellanåt. Det fanns alltid en massa korsord i tidningarna mamma fick från mormor. Jo visst, det fanns en hel hög med korsord - det verkade till och med vara ett bra självknep för alla skröt de på första sidan hur många korsord det fanns. Ole dole doff...och så tog jag en.

På väg till kassan sneglade jag åt höger och får syn på KORSORDSTIDNINGARNA. Wow! Det fanns upp till tio olika tror jag. Någon med lättare korsord, någon med svårare, någon som riktade sig mer mot barn med diverse pyssel osv...

Jag tog två och nu har jag inga problem med vad jag ska göra i reklampauserna :)

Inga kommentarer: